lauantai 30. joulukuuta 2017

Kaapelinkulman kennelin vuoden 2017 tähtihetkiä!



Kaapelinkulman kennel on jälleen ollut suotuisten tähtien alla vuonna 2017. Kevättalvella retkeilimme yhdessä isolla porukalla Sappeen maisemissa, juhlistamassa Kaapelinkulman kennelin Vuoden 2016 vehnäterrierikasvattaja –titteliä! Kiitos teille kaikille meitä muistaneille! 

Menestyminen näyttelymaailmassa jatkui vuonna 2017. Vuoden mittaan ulkomailla pyörähteli ainakin K.Peter Pan, K.Rokki-Rekku, K.Rokki-Rauha ja K.Onnentähtönen napsimassa uusia Sertejä ja Cacibbeja! Kasvattiemme näyttely menestyminen myös Suomessa on ollut jälleen kerran huikeata! Mukaan mahtuu useampia kivoja muistoja vuoden mittaan! Itsellemme ensimmäinen vavisuttava kokemus oli Tampereen kevään kansainvälinen näyttely, jossa kasvattajaryhmämme sijoittui BIS2:ksi! Myös varkauden näyttelyssä sijoituimme kasvattajaryhmällämme BIS2:ksi. 

Yksi vuoden kohokohta oli varmasti myös Kerry- ja vehnäterrierikerhon erikoisnäyttely, jälleen kerran!  Kaapelinkulman Miljan eli Kiiran oli vuoro loistaa tullessaan ROPiksi & ROP-Veteraaniksi ja lopuksi BIS1-Veteraaniksi & BIS2:ksi. Kiiran tytär K.Pieni Merenneito sijoittui hienosti PN2:ksi ja Kiiran sisko K.Meeri PN4:ksi. Uroksista K.Niikko sijoittui PU2:ksi. Kasvattajaryhmämme oli BIS1!

Uusia titteleitä tuli kasvateillemme Vuoden voittaja viikonloppuna Messukeskuksessa. Tittelit HeWV 17 ja PMVV 17 saavutti Kaapelinkulman Milja ja tyttärensä Kaapelinkulman Pieni Merenneito kruunattiin sunnuntaina Voittaja 2017 -tittelillä. Omistajille ja handlereille suuret kiitokset, ilman teitä ei olisi menestystä!

Näyttelyiden lisäksi olemme käyneet MH-kuvauksissa, Rally-Tokokisoissa ja Mejäkokeissa. Kiitos aktiivisuudesta! Kaapelikulman Rokki-Rekku tuli isäksi, jäämme innolla odottamaan jälkeläisten kehittymistä!

Vuoden lopuksi syntyi ihastuttava Kaapelinkulman T-pentue, meidän ensimmäinen Pure Irish pentue. Tästä kiitokset menevät Salosen Päiville ja Villa Rosas kennelin Kickielle.
 
Toki ainahan elämässä sattuu vastoinkäymisiä mutta niistä pääsemme yhteisvoimin eteenpäin avoimella vuorovaikutuksella ja yhteen hiileen puhaltamalla, tästä kiitos kuuluu ihanille kasvattiemme omistajille! Yhdessä hyvä tulee eli olkaahan yhteydessä!

Toivotamme kaikille Onnellista Uutta Vuotta 2018!

Yhteistyö sujuu -> perhepotretti Rekku ja Rauha vanhempiensa seurassa <3
  
Fi & Lt Mva K.Rokki-Rauha & handleri & co-ow Elina Heinonen

Erikoisnäyttelyssä BIS1

K:Milja & handleri Marika Berg