sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Näyttely-uutisia!

 Tiivistelmä kevään ja alkukesän näyttelyistä.

Toukokuussa Varpu Heinosen omistama Kaapelinkulman Pieni Merenneito eli "Veera" osallistui Varkauden kansainväliseen näyttelyyn ja sijoittui pn2:ksi kera Vara-Cacibin. Tuomarina toimi Yvonne Cannon.

Helatorstaina seikkailtiin Päivin kanssa Hollolan ryhmänäyttelyyn. Reissu kannatti. Kaapelinkulman Peter Pan eli Viljo tuli tuomari Harri Lehkosen sijoittamana VSP:ksi, saaden kolman sertinsä ja näin Viljosta tuli Suomen muotovalio! Villa Rosas Caisa-Varg eli Stina osallistui ensimmäistä kertaa näyttelyyn ja sai lupaavan arvostelun ja sijoittui junnuissa Eh3:ksi.

"Viljo" Kuva: Katja Päivinen

"Vijo" Om. Päivi Salonen

Kaapelinkulman Onnenapila eli Saku vieraili Mänttä-Vilppulan ja Oriveden näyttelyissä, saaden vain kokemusta ja harjoittelua. Ei kun uusia suunnitelmia suunnittelemaan :). Myös K.Pinokkio lähti urheasti kohti Haminan kv-näyttelyä mutta ilman mainittavia saavutuksia.

Kesäkuun alussa oli vuorossa Riihimäen kr näyttely, johon lähdimme isommalla joukolla mukaan, saaden hienoja saavutuksia! K.Pinokkio eli Melvin oli Pu3 ja sai sertin. Samoin K.Onnentähtönen eli Tessa oli Pn3 ja sai myös sertin. Kahden SERTIN päivä oli aikas mukava päivä :)
K.Niikko oli Pu2 ja K.Meeri oli valioissa tällä kertaa vain erinomainen. Kasvattajaryhmämme oli Rop-kasvattaja. Tuomarina toimi Anne Sume. Kiitokset kaikille näyttelyssä meitä auttaneille ihmisille :) !

"Melvin"